We did it!!!

Na een half jaar van voorbereidingen, kleuren, materialen, afmetingen enz. uitzoeken konden wij op 16 januari aan de gang. De winkel op Noordeinde 36 werd in gereedheid gebracht om te fungeren als tijdelijke winkel. De etaleur kwam de boel opleuken en afdichten. De tijdelijke koelvitrine werd gebracht vanuit Purmerend en de koeken en chocolade werd overgebracht.

De winkel Noordeinde 38 was klaar voor verbouwing!!

Om 2 uur werd gestart met het leeghalen van de winkel.  Alles moest er uit. En wat heb je dan toch in de loop van de tijd veel spullen verzameld. Om 5 uur die middag lieten wij, end in de bek,  een nagenoeg lege winkel achter. De sloopploeg kon er in.

Binnen 2 uur, met dank aan o.a. een paar stoere hardwerkende jongens,  en niet onverdienstelijk, Gerard zelf, was de hele zaak volledig gestript. Paniek bij dit beeld want zou dit allemaal wel goed en op tijd af komen. De vloeren, wanden, plafond alles was er uit gehaald in een razend tempo.

Vrij snel, de maandag kon er al weer wat opgebouwd worden, de vloer en het plafond kwamen  er als eerste in en die aanblik gaf toch wel beetje vertrouwen dat het allemaal goed zou komen .

Achter de schermen werd er in de tussentijd van alles geregeld van nieuwe tafeltjes en stoelen tot een bake off oven. 100 ritjes op en neer naar de bouwmarkt want er was lang iets nodig.

Donderdag de 21e kwam de nieuwe gebakvitrine die in zijn geheel gemonteerd was. Het grote voorraam moest er uit anders lukte dit niet. De ramen werden ook direct vernieuwd, en er zal altijd iets tegenzitten want de dorpels waren volledig verrot en moesten volledig vervangen worden. Daar hadden wij niet op gerekend en dat gaf wat vertraging maar ook dat is gelukt.

In de tussentijd draaide onze winkel verder bij Boutique Carin en dat was een mooie oplossing voor ons.

Afgelopen donderdag konden wij de winkel alweer inrichten. De winkel bij Carin werd weer leeggehaald en alles moest een plekje krijgen. Dat valt toch nog niet mee. De indelingen zijn totaal anders en als je ergens al 30 jaar mee werkt raakt het vertrouwd en valt het niet zomaar mee om alles om te gooien. Maar…… het is gelukt en wij hebben vrijdag 29 januari een prachtige ruime lichte nieuwe winkel geopend. De moorkop aanbieding is bijzonder goed ontvangen (in al onze winkels) en voor iedere klant in Monnickendam was er een leuke attentie.

De reacties van onze lieve klanten zijn ontzettend leuk, mooie bloemen en kaarten hebben wij gekregen en iedereen heeft heel erg met ons meegeleefd.

Het was een bizarre razendsnelle klus, en vooral Gerard heeft er heel veel uren in gestopt,  maar wij zijn heel erg trots en blij.

Wij willen iedereen heel erg bedanken voor de steun, de hulp en alle leuke attenties en natuurlijk Carin voor haar medewerking.

Wij gaan er voor……

Banketbakkerij Mastenbroek gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen, analyseren en daardoor onze website verbeteren.