De mooiste dag van uw leven viert u natuurlijk met een bruidstaart van Mastenbroek!

Onze klassieke bruidstaart is gevuld met abrikozenmousse en een laagje bitterkoekjes crème. 

U kunt bij ons kiezen uit verschillende maten, zodat u nooit te kort komt. 1 laag is geschikt voor 20-25 personen, 3 lagen voor 35-40 personen en 4 lagen voor 50-55 personen. Ook hebben wij een trapmodel van maximaal 7 taarten die, op zijn grootst, geschikt is voor ongeveer 80 personen. Deze bruidstaarten kunnen uiteraard met extra taarten worden uitgebreid. De kleinste taart is voor ongeveer 6 personen. 
Een bruidstaart in hartmodel behoort ook nog tot een van onze vele mogelijkheden.

 Voor de garnering kunt u denken aan vers fruit of bloemen die eventueel overeen kunnen komen met het bruidsboeket. De prijs hiervan is afhankelijk van het aanbod fruit en bloemen in het seizoen.

De prijs voor de bruidstaarten uit ons standaard assortiment begint bij €4,50 per persoon.

Ook hebben wij bruidspetitfours. Met deze kleine gebakjes vult u gemakkelijk uw bruidstaart aan.

Smaakt dit naar meer of heeft u zelf al een geweldig idee? Neem dan contact op via onderstaand formulier en dan bespreken we samen alle mogelijkheden.

Wij maken uw bruidstaart geheel naar wens,
in alle soorten en maten

Kan ik een afspraak maken om mijn bruidstaart te bespreken?

Wij hebben vier winkels waar u terecht kunt voor al uw vragen. Wij adviseren om op een doordeweekse dag te komen, zodat we alle tijd voor u kunnen nemen. Mocht u een speciale wens hebben over de vulling, opmaak of een ander verzoek dan kunt u het beste het formulier op de bruids-pagina invullen en eventuele voorbeelden mee uploaden zodat wij een goed totaalbeeld krijgen van uw wensen.

Dat kan zeker. Tegenwoordig met alle mooie plaatjes op internet van bijzondere taarten krijgen ook wij steeds meer de vraag of we bepaalde taarten kunnen na maken. Echter om dit goed te kunnen beoordelen vragen we u om het formulier op de bruids-pagina in te vullen en om daar wat voorbeelden erbij te uploaden zodat wij een goed totaalbeeld krijgen van uw wensen.

Onze standaard bruidstaart-vulling bestaat uit; met marasquin licht getrempeerde  moscovische cake met abrikozenmousse en bitterkoekjescreme. De bruidstaart wordt uiteindelijk met witte fondant mooi afgeglasseerd op een dun laagje marsepein en komen er klassieke marsepeinroosjes op.

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u eens willen proeven? Dan kunt u het beste onze marsepeinrol of ons marsepeingebakje (kasteeltje) eens proberen. Deze komen het dichtst in de buurt.  

Wilt u liever een andere smaak? Dat kan! Dit kunt u aangeven op het formulier op de bruids-pagina.  Voor alle smaken die buiten ons assortiment om besteld worden, kunnen we helaas geen proef-gebakjes voor ontwikkelen.

Meer info?