De mooiste dag van uw leven, daar hoort natuurlijk een heerlijke taart bij.  Wij maken onze bruidstaart zoals het hoort, gevuld met abrikozenmousse en een laagje bitterkoekjes crème, licht getrempeerd met marasquin en met fondant mooi wit afgeglaceerd.

De prijs voor onze bruidstaarten uit ons standaard assortiment start vanaf €4,50 p.p. 

Wij kunnen uw bruidstaart verzorgen met vers fruit en verse bloemen die eventueel met uw boeket overeen komen. De prijs hiervan is afhankelijk van het aanbod fruit en bloemen in het seizoen. Een bruidstaart in hartmodel behoort ook tot een van de mogelijkheden. 

We hebben verschillende maten, afhankelijk het aantal gasten u ontvangt. Hier volgen wat voorbeelden; 1 laag geschikt voor 20/25 personen, 3 etages voor 35/40 personen en 4 etages voor 50/55 personen. Ons trapmodel met maximaal 7 taarten, ongeveer 80 personen, is onze hoogste standaard. Deze bruidstaart kan uiteraard uitgebreid worden met kleine taarten als u meer gasten verwacht. Ons kleinste taartje is voor 6 personen.

Ook tot de mogelijkheden behoren onze bruidspetitfours. Deze kleine gebakjes zou u ook als aanvulling kunnen gebruiken om de bruidstaart heen.

Wij maken uw bruidstaart geheel naar wens, in alle soorten en maten

Kan ik een afspraak maken om mijn bruidstaart te bespreken?

Wij hebben vier winkels waar u terecht kunt voor al uw vragen. Mocht u een speciale wens hebben over de vulling, opmaak of een ander verzoek dan kunt u het beste het formulier op de bruids-pagina invullen en eventuele voorbeelden mee uploaden zodat wij een goed totaalbeeld krijgen van uw wensen.

Kan ik een eigen aanvulling geven aan de bruidstaart?

Dat kan zeker. Tegenwoordig met alle mooie plaatjes op internet van bijzondere taarten krijgen ook wij steeds meer de vraag of we bepaalde taarten kunnen na maken. Echter om dit goed te kunnen beoordelen vragen we u om het formulier op de bruids-pagina in te vullen en om daar wat voorbeelden erbij te uploaden zodat wij een goed totaalbeeld krijgen van uw wensen.

Kan ik de bruidstaart proeven?

Onze standaard bruidstaart-vulling bestaat uit; met marasquin licht getrempeerde  moscovische cake met abrikozenmousse en bitterkoekjescreme. De bruidstaart wordt uiteindelijk met witte fondant mooi afgeglasseerd op een dun laagje marsepein en komen er klassieke marsepeinroosjes op.

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u eens willen proeven? Dan kunt u het beste onze marsepeinrol of ons marsepeingebakje (kasteeltje) eens proberen. Deze komen het dichtst in de buurt.  

Wilt u liever een andere smaak? Dat kan! Dit kunt u aangeven op het formulier op de bruids-pagina.  Voor alle smaken die buiten ons assortiment om besteld worden, kunnen we helaas geen proef-gebakjes voor ontwikkelen.

Meer info?