Tompoucen

Hoe eet jij ‘m? Haal je de bovenkant eraf? Eet je die dan eerst? Of bewaar je dat als laatst? Snijd je ‘m in stukken, of gewoon helemaal?

Ik ga er helemaal voor, druk hem het liefst een beetje aan en dan helemaal naar binnen. Wel met een vorkje en een servet in de aanslag hoor. Ik houd van alle smaken in één hap. Maar dat is niet voor iedereen weggelegd… Mijn collega moest laatst bijna door heimlich gegrepen worden…. Gelukkig kan hij het nog navertellen maar houdt het liever bij zijn eigen manier. (Eerst de bovenkant, dan de rest)

Het geheim van een goede tompouce. We vragen het onze tompoucen-chef meneer Mastenbroek zelf. Zijn antwoord is vrij kort, namelijk:

Vers gekookte room met verse korstdeeg. Kortom een dagvers product.  Zo simpel kan het zijn.

Wist je dat ze elke maandag in de aanbieding zijn? Verkrijgbaar in onze winkels. 3 + 1 GRATIS.