Zo ouderwets, maar nog steeds ZO verrukkelijk. Als je googled komt er het jaartal 1510 naar voren. In de bak-boeken wordt er in Nederland over amandelspijs gesproken (wat oorspronkelijk uit het middellandse zee gebied kwam) en men vermoedt dat rond die tijd de eerste gevulde koeken zijn bedacht/gebakken. Wij maken deze koek ook al zo lang we bestaan, sinds 1958, en we hanteren nog steeds hetzelfde recept.

 

Wist u dat de gevulde koeken elke dinsdag in de aanbieding zijn?                            ~ 4 halen = 3 betalen ~

Banketbakker Ruud maakt hier de gevulde koeken al bijna 15 jaar. Hij weet precies hoever hij het deeg moet uitrollen dat de hele bank benut kan worden en dus VOL met gevulde koeken -to be- liggen. Je zou kunnen zeggen dat hij dit met z’n ogen dicht kan maken!

Elke winkel heeft een afbakoven. Zij bakken dus ELKE OCHTEND verse gevulde koeken voor u af. Och en als ze nog een tikkeltje warm zijn en zo’n krokant randje hebben….

Drinkt u liever koffie of thee bij de gevulde koek? 

 

Banketbakkerij Mastenbroek gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen, analyseren en daardoor onze website verbeteren.