24 juni 2020 BONBON-dag!

Er zou toch maar een dag in het leven geroepen worden die al je zorgen weg neemt (al is het maar voor even)… Nou schijnt deze er gewoon al te zijn!

Op 24 juni is het (jawel dames en heren) BONBON-dag. Mooie kans dachten wij u eens kennis te laten maken met ons assortiment.

 We hebben zo’n 25 verschillende smaken. De liefde en passie die er door onze chocolatiers worden ingestopt proef je helemaal terug. 

 

Puur- Melk-Wit groot, klein, dik, dun, rond, vierkant… Alles is handwerk en wordt op ambachtelijke wijze gemaakt. Genoeg om aan de verbeelding over te laten? Kan ook nog wel even doorgaan hoor. Bijvoorbeeld de hardlopers even uit te lichten -> De AMANDINO van diverse noten met gekonfijte vruchten in karamel. Met een pure chocolade rand eromheen. De CARAMELLA met hazelnoot en karamel en de PARIS van roomganache met cointreau. Deze laatste twee ziet u zelfs op de film voorbij komen.

Persoonlijke favorieten van onze chocolatiers;

Albert vindt de advocaatbonbon het allerlekkerst: een pure bonbon gevuld met advocaatroom vulling. Edith kiest voor haar eigen input. We hebben namelijk al bijna 20 jaar hetzelfde assortiment want waarom zouden we succes veranderen? Toch vinden we het ook belangrijk om met de tijd mee te gaan. Vandaar Edith haar favoriet de Karamel/zeezout bonbon. Zelfs aan de melk chocolade zit al de karamelsmaak.

Om het nog even compleet te maken deel ik u ook nog even mijn favoriete smaak: De (Nesca) Mastenbroek-bonbon. Pure chocolade met een pittig koffievulling.

Loopt het water nog net uw mond niet in, dan raar ik u aan het filmpje even te bekijken. Hier kunt u ook goed zien wat voor werk er wel niet in zit.

Banketbakkerij Mastenbroek gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen, analyseren en daardoor onze website verbeteren.