Ambachtelijk banketbakkers IJs

Wist je dat we al zo’n 20 jaar zelf ons banketbakkers IJs maken? In onze winkel in Edam staat in het seizoen een grote vitrine met wel 15 verschillende soorten. Gerard maakt dit, al die jaren, op ambachtelijke wijze samen met Dylan die vorig jaar bij hem in de leer is gegaan. Ook zijn al onze fruitsoorten 100% vegan, waar tegenwoordig veel vraag naar is. Niet alleen de klanten in de winkel die er naar vragen maar ook bedrijven die dat graag afnemen.

Mijn favoriete smaak is chocolade en pistache. Maar ik moet zeggen dat we vorig jaar een smaken wedstrijd hebben gehouden en daar kwam toch echt de gouden TIP uit, namelijk; hazelnoot/slagroomVLAAI IJs. Naar onze bekende en beruchte vlaai. Ook een van mijn favoriete geworden. (Nu moet ik zeggen dat mijn favoriete lijst wel erg uitgebreid is hoor als je al 21 jaar (☺) bij dé banketbakker werkt

Banketbakkerij Mastenbroek gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen, analyseren en daardoor onze website verbeteren.